NOWY ADRES http://www.shinnobi.cba.pl/
Tak wiemy wygląd jest porażający... Jednak cały czas pracujemy nad forum i prosimy o wyrozumiałość. Można grać na forum, logując się na nim korzystając ze starych danych, a my przez weekend i najbliższe dni postaramy się doprowadzić forum do normalnego wyglądu.
Wioska: Przynależność do organizacji: Płeć:
Żywioł: Raiton
Ranga: Chuunin
Klan: Uchiha Zawód: shinnobi
Siła[SI]: 20
Szybkość[S]: 62 (82)
Celność/Zręczność[C]: 30
Wytrzymałość[W]: 30 (36)
Mój MG: Tano, Amesuke
Opiekuje się: Shigochiyo, Amesuke // Robię nieplanowane zdarzenia
Skąd wiesz o forum ?: google
Czy postać była wskrzeszana: Nie
Ilość żyć: 3
Znak zodiaku:
Muchiyose no Jutsu
Ranga: D.
Opis: Prosta, lecz przydatna technika klanu Aburame.
Koszt: 100pch
WTF ! ! !
Ogólnie chyba nie muszę się rozpisywać. Jednak taki głupi błąd trzeba naprawić.
Konchuu Misikamu no Jutsu
Ranga: A
Technika polega na wysłaniu robaków w stronę przeciwnika. Dosłownie wchodzą one do środka ciała przeciwnika, odbierając mu siły i sprawiając niewyobrażalny ból. Towarzyszy temu spadek chakry, około 50PCh na rundę.
Koszt: 400
Mushi Dama
Ranga: A
Najbardziej zabójcza technika członków Aburame. Polega ona na wysłaniu naszych owadów na przeciwnika, i, które to owady, wchodzą do ciała, wysysając przy okazji całą chakrę oponenta.
Koszt: 400pch
Wygląd: Niska szczupła dziewczyna, z czarnymi włosami i oczami. Na jej ramieniu zwykle przesiaduje czarny kruk imieniem Kakashi. Na plecach ma przepasaną sznurkiem pochwę w której nosi katanę. Lewy nadgarstek jest zabandażowanym ukrywa on sprytnie schowane Shuko. Reszta tak jak na avatarze.
Jestem MG, prowadzę misję przygody. Sędziowania jeszcze się nie podejmuję. Kontakt PW, albo gg
Pod nim znajduje się sprytnie ukryte Shuko
+ 20 S Ciężarki na nogach
Wioska: Przynależność do organizacji: Płeć:
Żywioł: Suiton! Katon!
Ranga: T. Juunin
Ranga Dodatkowa: Liderka ANBU
Klan: Hyuuga Zawód: Lekarka
Siła[SI]: 38
Szybkość[S]: 45+20
Celność/Zręczność[C]: 55
Wytrzymałość[W]: 34+10
Obrażenia: Zdrowa jak...no zdrowa xD
Mój MG: Wi Dim..chyba
Opiekuje się: Flame, Shirome
Skąd wiesz o forum ?: Topka, Reklama
Czy postać była wskrzeszana: Nie
Ilość żyć: 3
Znak zodiaku:
Poszukałam w niezawodnym źródle Wujka Google'a i Cioci LeafNinja, a oto co mi wyszło:
Technika Konchuu Misikamu no Jutsu faktycznie polega na wejściu robaków do środka ciała przeciwnika, kąsając go, wysysając chakrę itp.
Technika Mushi Dama polega na tym, że robaczki oblepiają całą chmarą przeciwnika, nie pozwalając mu się poruszyć-nie ma wchodzenia przez otwory fizjologiczne. Działa to na zasadzie paraliżu połączonego z wysysaniem chakry.
Co do Muchi Yose No Jutsu---Tak powinna się nazywać:
Technika polega na stworzeniu sieci przypominającej nić pająka. Przywołuje ona robactwo z najbliższego otoczenia.
(Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Skorzystałam ze słownika przy tłumaczeniu tej techniki, więc.. ) Z chęcią dodałabym/zmieniłabym tekst w katalogu jutsu, jednak niestety KTOŚ mi tą opcję wyłączył....
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania odnośnie technik, to zapraszam
_________________ Techniki: Kai(E,100), Kawarimi(B,150), Juuken(0), Harichakra(C,250) , Kage Bunshin No Jutsu(A,200), Mizu Kamikiri(B,250), Naosute No Jutu(C,200), Hake Kuushou(C,200), Kuchiyose no Jutsu(B,1200), Suijinheki(B,200), Shugohakke: Rokujuuyonshou (A,200), Chakra No Mesu(B,100), Suishuu Gorugon(B,250), Suishouha(A,250), Zukkoku (A,250) Ekwipunek aktualnie przeze mnie noszony: schowany ANBU set(płaszcz biały, maska+20Pch); amulet chakry(400/36h), feniksa; rękawiczki+4Wytrz.;ochraniacze+4Wytrz.; ciężarki treningowe+20szyb.; bandaż na piersiach i prawej ręce; specjalne okulary fotochromowe, na nosku Shuko, 5xkunai i shuriken, pierścień ANBU; pilnik; notatnik z długopisem; 5xpigułka żołnierzy; 100xmały shuriken; maska do nurkowania Battle IntroKarta Postaci Summonem Hanity jest Denkiteki, Pan Łasic Super Przedmioty stworzone/ znalezione przez Hanitę: Dwie Magiczne Katany(oślepienie na 3 sekundy; tworzenie chmury dymu; jedna katana skradziona), Wisiorek dodający 400 pch/36h, Shuko z ukrytym mechanizmem (3 baty*3m), Amulet Feniksa(3 użycia, 1 raz na 14 dni, 600Pch techniki Katon do rangi C. 150Pch za aktywacje), pierścień ANBU(wykrywanie członków, otwieranie drzwi w siedzibach organizacji) Jestem posiadaczką Byakugana