NOWY ADRES http://www.shinnobi.cba.pl/
Tak wiemy wygląd jest porażający... Jednak cały czas pracujemy nad forum i prosimy o wyrozumiałość. Można grać na forum, logując się na nim korzystając ze starych danych, a my przez weekend i najbliższe dni postaramy się doprowadzić forum do normalnego wyglądu.
Ninja Ostrzeżenia : 2 Dołączył: 20 Paź 2008 Pochwał:1 Ostrzeżeń:2 Posty: 1093
Wioska: Przynależność do organizacji: Płeć:
Żywioł: Suiton Fuuton, Hyuuton
Ranga: Kazehan
Ranga Dodatkowa: Kage
Klan: Shiro Zawód: Hunter-nin
Siła[SI]: 45
Szybkość[S]: 100
Celność/Zręczność[C]: 54
Wytrzymałość[W]: 45
Obrażenia: Zdrowy już :)
Opiekuje się: Tayuya , ST , Sasuke i wszystkie osoby chętne
Skąd wiesz o forum ?: google
Czy postać była wskrzeszana: Nie
Ilość żyć: 3
Znak zodiaku:
Wielki zlot na Konwencie w Warszawie ? !
Wpadłem na taka małą myśl, Warszawa to nasza kochana stolica , to co powiecie aby Ekipa z Shinobi RPG , zrobiła w te wakacje zlot , na jakimś konwencie Mangowców ? Oczywiście jakoś się spotkamy wcześniej , lub już na konwencie. Już był kiedyś zlot organizowany , lecz dla mnie to było za daleko , więc Warszawa bo na pewno z Olsztyna będzie bliżej do warszawy niż nie wiem do Krakowa ? Konwentów jest dużo tylko trzeba jakiś sobie wybrać i się w końcu poznać , bo po prostu muszę poznać w realu takie osoby jak , Midori. Hyuta , Yagu, Risen i oczywiście Minako , ciebie też mój przydupasku, uczniaku , czy jak to tam wolisz.
Dlaczego teraz pisze? , a po to aby do wakacji było uzgodnione , na jaki konwent , czy w ogóle zrobimy ten zlot czynie... oczywiście ustalenie noclegu.
_________________ Summony
Asura boss Kisuke pingwin tropiący Ai- Pocztowy Tsu - pocztowy Ori - pocztowy Yog - pocztowy
Amanogawa- Katana która posiada moc zamrażania wszystkiego czego dotknie
Jestem MG czyli Mistrzem gry moje ulubione zajęcie to sędziowanie walk i głównie to robię , lecz mogę czasem zrobić dla kogoś misje jak ładnie poprosi , wszystkie prośby o przygody , misje sędziowanie lub pytanie proszę kierować na GG lub PW
Żywioł: Raiton
Ranga: Chuunin
Siła[SI]: 40
Szybkość[S]: 50
Celność/Zręczność[C]: 22
Wytrzymałość[W]: 68
Mój MG: Dante
Opiekuje się: Orochi Yashagoro
Skąd wiesz o forum ?: google.pl
Znak zodiaku:
Wakacje czemu nie ?
Chętnie niektórych pozna w realu po za tym jak by ktoś jechał na Pyrkon (Konwent mangi w Poznaniu) niech do mnie napisz PW to się możemy spotkać
Jestem nosicielem demona zła Feroxa który nie posiada ogonów Ekwipunek:
Radyjko, ciężarki treningowe(jak zdejme +20 szybkość) , zbroja samurajska (W+25), katana, rękawice+ochraniacze (W sumie +8 do wytrzymałości), portret Izzy, kunai (x25), shurikeny (x54), granaty dymne (x2) ,bomby świetlne (x2),Pigułki żołnierze (x3), Płaszcz ANBU, Wybuchowe Notki (x19), Wybuchowa Przypinka (x10), Paczka Pigułek Przeciwbólowych (x2) Jestem MG jeśli chcesz misję napisz mi na PW lub na GG. Oczywiście sędziuje także walki ^-^
Jutsu: -
Broń: 5x kunaie 54x shurikane, Katana, Inteligencja przede wszystkim ^^
Pieniądze: 660
Znaki charakterystyczne: Długie Czarne włosy ułożone w charakterystyczną fryzurę ^^ , Naprawdę ogromny miecz na plecach
Ninja Ostrzeżenia : 1 Dołączył: 24 Maj 2008 Pochwał:5 Posty: 719
Wioska: Płeć:
Żywioł: Katon; Doton
Ranga: Missing-nin
Klan: Uchiha Zawód: psycholka i piromanka na dwa etaty
Siła[SI]: 48
Szybkość[S]: 80
Celność/Zręczność[C]: 65
Wytrzymałość[W]: 50 (54)
Obrażenia: zdrowa - tylko na ciele.
Opiekuje się: Kei, HM!, Akasuna no Sasori, Deidara, Konan, Asawara
Skąd wiesz o forum ?: Mężusiowi przyśnił się adres, a ja wiernie podążyłam za nim (w poszukiwaniu młodzieńców do gwałtu)
Znak zodiaku:
Z Keiem już nawet o tym myśleliśmy. Jesteśmy z Warszawy, więc moglibyśmy wykombinować jakieś miejsce na spotkanie, ewentualnie dopomóc innym w trafieniu do umówionej lokalizacji (może nawet uda nam się wbić do Yuko >>pamięta ją ktoś? Naszą pierwszą userkę?<<, coby ją również ściągnąć. Sama raczej nie przyjedzie).
Tylko właśnie powstaje problem z noclegiem. Teoretycznie można przyjechać na jeden dzień, jednakże to się raczej nie opłaca. Niektóre konwenty są dwudniowe (hm, o dłuższych nie słyszałam), więc tutaj problem z nocowaniem byłby rozwiązany (należałoby tylko zamówić bilety i przywieźć ze sobą śpiwory).
Oczywiście, zawsze pozostają hotele. Jednakże wątpię, by każdy miał chęć wykosztować się na nasze warszawskie ''marrioty''.
Jeśli coś takiego udałoby się popchnąć do przodu, oczywiście z Keiem zaoferujemy swoje nr. telefonów i będziemy czynnie służyć pomocą. Gdyby ktoś nam po drodze zaginął, byłoby to niezwykle smutne. (;
Nie, skądże, wcale nie chodzi mi o nowe materiały do gazetki!
Żywioł: Raiton, Katon, Donton
Ranga: Junin
Wiek: 25 Chakra [PCh]: 3410- Zawód: nauczyciel, wujek na pelnym etacie ;P
Siła[SI]: 30
Szybkość[S]: 80
Celność/Zręczność[C]: 48
Wytrzymałość[W]: 30
Obrażenia: brak
Mój MG: Rock Lee
Opiekuje się: Uczniami i przybrana rodzinka
Skąd wiesz o forum ?: Gdybym ja to jeszcze pamietal
Czy postać była wskrzeszana: Tak
Ilość żyć: 2
Znak zodiaku:
hmm ciekawy pomysl tylko jest problem bo wiekszosc osob na tym forum jest niepelnoletnia i rodzice raczej ich niewypuszcza na taki zjazd. co domnie to z mila checia sie spotkam. W wakacje wybieram sie tez spotkac z Amy i Shi w Lublinie ( jak tym razem sie tam niepojawie to mnie znajda i zabija ) ogulnie jestem za bo w wakacje bede w polsce jakby co to dajcie mi znac kiedy by taki zlot mial miec miejsce.
_________________ < -------- To jest włucznia kturą zabije wszystkie RuSSowe kruliczki //
Makaja
techniki :kagebushin no jutsu, Oiroke no Jutsu,kai,Chiyute no Jutsu,matanetka,Rai no Tate ,Raigeki no Yoroi ,Rairyuu no Tatsumaki (電気龍),Fuukin Souhuu Eisei no Jutsu,Kuchiyose no Jutsu,Ryūka no Jutsu,Gogyō Fūin,Souzou Saisei ,Zukkoku,Doryuu Jouheki,Gama Daira Kage Ayatsuri no Jutsu
Wlasne techniki:,kirimachu no defence,makaja no raiton,Chuusuusei no gato(zasieg zmniejszony do 500m),raiton no see(dziala przez 5 rund)Domo Garitano
Ekwipunek: miecz z ataku na 7MM kture byly ukryte umnie w palacu .
.Nazwa: KorugoSaghi
2.Wyglad: Z pozoru wyglada jak normalny. Jego dlugosc to jakies 90cm. Gdy zrobie pieczec na nim wokól niego pojawiaja sie twarde i ostre kosci.
3.Moc: Gdy zrobie pieczec na nim wokól niego pojawiaja sie twarde i ostre kosci. Nawet gdy ktos upora sie z koscmi pod spodem jest jeszcze ostrymiecz .
-:
Jutsu: w podpisie
Własne jutsu: kirimachu no defence ,makaja no raiton,Chuusuusei no gato9zasieg zmniejszony z 2000m na 500m),raiton no see(zmniejszone do 5 rud dzialania),Gin raiton no jinjia(zasieg zmniejszony z 50m na 25m)Domo Garitano
Broń: miecz zagrabiony z 7MM opisy w podpisie .
Ekwipunek: ciezarki treningowe(+20sz).sprzet do robienia odtrutek,
Pieniądze: 1303
Znaki charakterystyczne: czerwone oczy ale to nie szaringan, tatuaz przedstawiajacy logo mojego wymarlego klanu i wzrost bo postac ma ponad 2m wzrostu
Wykonane misje: s-2 a-2 b-2 c-7 d-1
Wygrane walki: heh niepamietam ale na ruwnym sobie poziomi bylo chyba ze 3 a na wyzszym niepamietam za duzo
Żywioł: | Suiton| [ Futon ]
Ranga: Jounin
Ranga Dodatkowa: (Sage)
Klan: Sabataya Zawód: EX Kage // Medyk // Matka
Siła[SI]: 20
Szybkość[S]: 87
Celność/Zręczność[C]: 45
Wytrzymałość[W]: 20
Obrażenia: brak
Mój MG: nie pamiętam ^^
Opiekuje się: szukam ^^
Skąd wiesz o forum ?: google + szczęście
Znak zodiaku:
Ja również jestem za !
Już mam za sobą dwa forumowe zloty
Jeden z 27 października 2009 roku jak odzyskam kompa do dodam wreszcie relacje itp.
A jedna ostatnio tydzień temu kiedy to z córką szukałam odpowiedniego zeszytu w Carefure! A i Rado też był przez jakieś 29 min rozmowy telefonicznej ( PS. >< KYOU SŁOŃCE WYŚMIEJ JESZCZE KIEDYŚ UBER MEGA RUSHOFFY TELEFON ZAGŁADY OD MAMUSI TO ZOBACZYSZ CO TO BÓL )
Pozdrawiam was czule i czekam na konkretną datę i miejsce spotkania! Proponuję też Śląsk na miejsce spotkania
Żywioł: Katon , Raiton , Suiton
Ranga: Jounin S
Ranga Dodatkowa: Kage
Klan: Kurosaki / Katoshi Zawód: Hunter-nin
Siła[SI]: 56
Szybkość[S]: 64
Celność/Zręczność[C]: 55
Wytrzymałość[W]: 55
Obrażenia: -
Mój MG: Akimichi Mumoto
Skąd wiesz o forum ?: Yuko
Znak zodiaku:
Wielkie wielkie tak
Ale już mówię , że jak w Warszawie to beze mnie
Ja tylko i wyłącznie w Poznaniu ( bo tam mieszkam , a rodzice mnie nie puszczą nigdzie indziej)
Oczywiście jestem za na każde zloty...no ale poza Poznaniem beze mnie
_________________ *Moja karta postaci**Katana**Honou**Shurikeny bojowe**Bogini klanu - Ignis* Galeria:XxXxXxXx Mój summon Hikaru:X Oraz jej ogier Kuragari : X Posiadam w sobie Sześcioogoniastego Raiju.Jest zazwyczaj spokojny jednak podczas burzy szaleje i wtedy jest ze mną źle.Podobny do łasicy *Raijuu**Moje oczy po uaktywnieniu Raijuu**To ja po uaktywnieniu demona* Techniki:
Kage Bunshin no Jutsu ,Kawarimi no jutsu ,Kai Konoha Senpuu ,Ka-ton:Goukakyuu no Jutsu Koszt 200 ,Ka-ton: Kasumi Enbu no Jutsu Koszt 200 ,Ka-ton: Housenka no jutsu Koszt 250 ,Ka-ton: Ryuka no jutsu Koszt 200 ,Ka-ton: Karyu Endan Koszt 250 ,Ka-ton Nipou: Hibashiri Koszt: 250 ,Ka-ton: Zukkoku Koszt 250 ,Kyouten Chiten 50 PCh + odbijana technika Kokuangyou no Jutsu 400PCh , Naosute No Jutsu 200 PCh, Chuusei Birbirin150 PCh , Chidori ( 5 na 24 h) 300PCh,Kori Shinchuu no Jutsu 150Pch , Suishuu Gorugon 250 Pch Posiadam naszyjnik który wysysa chakrę osobie który GO założy. Jeśli osoba ma chakrę poniżej lub równą 2500 PCh i założy naszyjnik mdleje z osłabienia i budzi się na następny dzień z połową swojej chakry( chakra regeneruje się po 1 dniu od przebudzenia). Jeśli osoba ma powyżej 2500 PCH pozostaje mu tyle ile po odjęciu wychodzi ( np. ktoś ma 2900 czyli 2900-2500 = 400 PCh) i po dniu wraca mu cała chakra EKWIPUNEK:Drut , pigułki z krwią ( 7), Ciężarki treningowe(+20 S) , granat dymny ( 3), google , kartki wybuchowe (10 ), pigułki żółnierzy ( 5 ), bandaż ( 2 , +2 W) , sztylet , naszyjnik odbierający chakrę, kukiełki wybuchowe ( 7 ),senbony zatrute ( 10) MEDYCZNY:preparat usypiajacy(1),leki przeciwbólowe(6) , wode utlenioną , plastry(10),opaskę uciskowa, nić, igłę Dzięki technice Okami no jutsu zmieniam się w białego wilka
Broń: Shurikeny , kunaie,1 katana(+20 S razem), sztylet , rękawiczka z nitkami które mogą przeciąć ciało, 2 shurikeny bojowe
Żywioł: Doton, Raiton
Ranga Dodatkowa:
Klan: Hyuuga Zawód:
Siła[SI]: 25
Szybkość[S]: 30
Celność/Zręczność[C]: 30
Wytrzymałość[W]: 25
Obrażenia: Zdrów jak ryba
Mój MG:
Opiekuje się:
Skąd wiesz o forum ?: Od Amy
Znak zodiaku:
Wiecie, Teraz w piątek zaczynają mi się ferie
i już w ten piątek/sobotę jadę do Warszawy do ukochanej siostry która mnie tam zaprosiła.
Już jedno jest pewne - Spotkam się wreszcie z Asią - Anyą - Meredith
Oczywiście zapraszam też wszystkich inny ktorzy chca się ze mną/nami spotkać
A także postaram się być na zlocie - potrzebna mi konkretna data by nastawić mój świat i przystosować sie (mam 14 lat [ 14 lutego bede mial 15] wiec musze sie dogadac z rodzicami/siostra)
Żywioł: Raiton
Ranga: Tokubetsu Jounin
Ranga Dodatkowa: Sage
Klan: Rensai Zawód: Bezrobotny
Siła[SI]: 40
Szybkość[S]: 79
Celność/Zręczność[C]: 40
Wytrzymałość[W]: 40
Obrażenia: lekkie poparzenie, nic specjalnego
Mój MG: Aio:P
Opiekuje się: Akari, Matsuri - Reszta chyba już nie gra...
Skąd wiesz o forum ?: topka
Znak zodiaku:
Hm... szkoda że do wakacji nie zdąże jeszcze zdac prawka, to bym bez problemów przybył do Warszawy... A tak to nie wiem co z tego będzie, jestem oczywiście za organizacją zlotu, ale planuje w wakacje wyjazd z kumplami za granice, więc nie wiem czy wogole bd w kraju wtedy... ale nic, zobaczy się...
A najlepiej to w Kielcach zróbmy xD
_________________ Karta postaci
Jutsu:
Gouken lvl2
Kawarimi No Jutsu(100)
Kai(100)
Sen Denki Dekiru(150)
Chidori(300)
Kuchiku Ryoku no Hirate (350)
Shunshin no Jutsu(100)
Kusari Dokyou(200)
Taisho Atari(0)
Kusari Shihai(50)
Kuchiyose
Taijutsu i Kenjutsu rang D i C
Jutsu: W podpisie
Własne jutsu: Kusari Bunshin, Ban-kai: Hihi Ou Zabimaru, Kusari Henshin(opisy w KP)
Żywioł: Katon, Doton, Futon
Ranga Dodatkowa: Sage
Klan: Zawód: Pan i władca xD
Siła[SI]: 27
Szybkość[S]: 80+
Celność/Zręczność[C]: 60
Wytrzymałość[W]: 30+
Obrażenia: wydłubane oczy...
Mój MG: Hyuta Shiro
Opiekuje się:
Skąd wiesz o forum ?: dostałem olśnienia ;F
Ilość żyć:
Znak zodiaku:
dlaczego na wakacje? .... kurde ;F na wakacje to ja z kraju wyjeżdżam w celach rekreacyjno-zarobkowych ;P co do samego zlotu to jestem bardzo, ale to bardzo zaaa tylko akurat mi termin nie odpowiada, a co do miejsca to myślę że dzięki pkp można obecnie dostać się do wszystkich większych miast z większym lub mniejszym opóźnieniem więc to nie powinno stanowić jakiegoś problemu ;F
_________________ Moja Karta Postaci
Techniki:
-Kai
-Gouryuka no jutsu[Katon]
-Zukkoku[Katon]
-]Ryuka no Jutsu[Katon]
-]Goukakyuu no Jutsu[Katon]
-Bunshin no Jutsu
-Kawarimi no Jutsu
-Roku Kabe[Katon]
-Shunshin no jutsu
-Doton: Domu
-Doton: Mirroring Hand -> zmieniony koszt: 500PCh a później po 100 za manipulacje
-Kyouten Chiten
-Doton: Domu Tadai
-Kagura shingan -> Odkąd Samhain stracił wzrok jest to umiejętność pasywna (Zatwierdzone przez Amy )
-Genryuu Kyuu Fuujin
-Aka Reikon no Jutsu
-Doton: Iwa no Honkyo
-Gakure no jutsu
"Ja nie skamlę.
Nie. Ja pluję w twarz.
Jestem śmieszny Czort, wiec śmieję się.
Dzięki za ból, dzięki za trąd, dzięki za wszy i wielki garb.
Dzięki za śmierć" Kat - Odi Profanum Vulgus
-:
-:
Jutsu: w podpisie ;)
Własne jutsu: Katon: Roku Kabe || Doton: Domu Tadai || Doton: Iwa no Honkyo
Żywioł: Fuuton
Ranga: Genin
Ranga Dodatkowa:
Klan: Amagasa Zawód: Hunter Ninja
Siła[SI]: 17
Szybkość[S]: 42
Wytrzymałość[W]: 15
Obrażenia:
Mój MG:
Opiekuje się:
Skąd wiesz o forum ?: google
Znak zodiaku:
Choć jestem stosunkowo nowym user'em tu, to też chętnie się przejadę. : ) Ale najpierw muszę was lepiej poznać, bo z większością z was nawet nie gadałem i nie miało by to sensu. W każdym razie, myślę że przyjadę. A co do miejsca to szczerze mówiąc bardziej odpowiadał by mi Poznań ( "Mam stosunkowo bliżej niż do Warszawy... " ). Alę oczywiście się dostosuję.
Żywioł: Ranton
Ranga: genin
Ranga Dodatkowa:
Klan: Kensei Zawód: Hunter Ninja
Szybkość[S]: 50
Wytrzymałość[W]: 24
Obrażenia:
Mój MG:
Opiekuje się:
Skąd wiesz o forum ?: Reklama
Znak zodiaku:
No ja tez jestem bardzo za No ale cóż że nie jestem pełno letni a ze mną pewnie nikt by nie pojechał to na pewno by nic nie wyszło. A nawet gdybyśmy się spotkali to jestem bardzo ciekawy jak by to wyglądało .
Żywioł: Shouton,futton,Raiton
Ranga: Sage
Klan: Kishi Zawód: pustelnik
Siła[SI]: 50+
Szybkość[S]: 64+
Celność/Zręczność[C]: 34+
Wytrzymałość[W]: 31
Mój MG: Armor
Opiekuje się: Inoue,Tano
Skąd wiesz o forum ?: Google
Ilość żyć: 2
Znak zodiaku:
Jestem na tak, Warszawa czy Poznań jest mi to obojętne jeśli tylko Podzio mi przeżyj tą zim .
*Co do problemu snu 4/7 osób może spać w jednym aucie (sprawdzone w praktyce na sobie i znajomych xP) ja mogę wtedy osobiście wziąć par osób do mojego poloneza ( nie śmiać się tylko bo mustanga mi starszy już nie pożyczy po ostaniach akcjach xP).
*Problem trafienia, prawi każdy telefon ma teraz GPS, ja mam też CV radio więc ni problem dla mnie będzie xP.
Szkoda tylko że u mnie w Opolu nic takiego się nie dzieje tylko ten zakichany Festiwal Opolski xP ;/.
mój miecz jest to lekka i szybka broń gdy właściciel jest posiadaczem demona miecz emanuje jego chakrą .Siła miecza zależy od chakry.Dzięki chakrze jego ostrze jest większe i szersze ale nie widać tego gołym okiem jest to o pare mili metrów ,oraz pochłania chakre wroga.
Dzięki chakrze mój miecz możne teraz zamrozić dotykiem.
ostrze znika i pojawia się okoł 50 ostrzy na raz naokoło mnie które chronią mnie i atakują przeciwnika
Siła +5
szybkość+10
Jutsu:kai,kawari no jutsu,kage ushin no jutsu,Rasengan,Chuo odoma Rasengan,FuutonRasenshuriken,
Shouton:Suisho To,Tauuin Chiusei,Shukai Sou, Shoton Nuime ,Suishou Bunshin no Jutsu ,Kesshou Gokakuro ,Shouton: Omiwatari no Jutsu ,Shouton no jutsu,Shoton: Hasho Koryu ,Tenka no Tate ,ChiruRin,Suisho Meikyu no Jutsu,Crystal Release: Crystal Needles ,Suisho Ro no Jutsu
Oto mój kolr MG jeśli chcesz misje napisz na GG abo PM
-:
Jutsu: podpis
Własne jutsu: Shouton:Uukassiu no Jutsu 300 za przywołanie po 100 za utrzymanie. Zamiata kogoś w kryształ 150 Pch wystrzelenie odłamków kryształu 50Pch,Shouton: Ciupurianu no Jutsu 800ch
Broń: shuriken,
Ekwipunek: cężarki treningowe (S+20),nunchaku(si+6,Z+5,S+4),sword of demon,pigułki żołnierskie(15),pigułki ze skrzepnięta krwią(10),Maska [+20pch]
Pieniądze: 20
Znaki charakterystyczne: czarne włosy i mieczn na plecach
Żywioł: Doton, Suiton
Ranga: Tokubetsu Jounin
Ranga Dodatkowa:
Klan: Yakushi :D Zawód: patomorfolog
Szybkość[S]: 40
Wytrzymałość[W]: 28
Obrażenia:
Mój MG:
Opiekuje się:
Skąd wiesz o forum ?: Druga postać
Znak zodiaku:
Nie chce mi się wiele pisać, ale o ile dożyję to JESTEM kur...a
Beze mnie to nie pojadzie taki konwent, a że jestem spod Wawy to ;p daleko nie mam.
Do zobaczenia !
_________________ Nie ma nic ciekawszego niż grzebanie w zwłokach...
-:
-:
Jutsu: Shikon No Jutsu, Experimental BodiesKoiyasute No Jutsu, Kawarimi no jutsu, Muon Satsujin Jutsu, Kai
Ninja Obecnie zbanowany Dołączył: 25 Paź 2008 Pochwał:3 Ostrzeżeń:2 Posty: 1736
Żywioł: Fuuton, Katon, Suiton
Ranga: Sage
Ranga Dodatkowa:
Klan: Zawód: Tsuchikage
Siła[SI]: 43
Szybkość[S]: 70+
Celność/Zręczność[C]: 20
Wytrzymałość[W]: 30+2
Obrażenia: Zdrowy
Mój MG: Akimichi Mumoto
Opiekuje się: Hitsugi Genishida, Shen, Estiab, Marty Shinori, Hatsuyo Suzambo
Skąd wiesz o forum ?: Toplista
Znak zodiaku:
Bardzo dobry pomysł, chociaż ja w Warszawie nie będę. Co innego konwent Balcon w Chorzowie, na który mam nadzieję się udać. To co, ze muszę przejechać całą Polskę, aby się tam dostać. Ważne, ze spotkam tam moją ekipkę
Dnia 11.03.2009 postanowiłem ograniczyć siłę mojego Kg. Teraz dzięki niemu będę używał wyłącznie żywiołu Fuuton, a działanie bez żadnych szkód ograniczę do 8 postów, nie mogę także tworzyć tornad, itd wewnątrz ludzi i zwierząt.